• Oferta pentru sezonul rece:

  In sezonul rece, cand temperaturile sunt negative, oferim aditiv antiinghet gratuit! Iarna, sapa mecanizata se poate turna pana la temperaturi de -5 grade Celsius. Contacteaza-ne acum!

PRET ORIENTATIV

Utilizeaza calculatorul nostru pentru a estima costul lucrarii.

CALCULEAZA

TEHNOLOGIA ȘAPEI MECANIZATE

Șapa mecanizata mai este cunoscuta si sub denumirea de șapă semiumeda, ca urmare a faptului ca in continutul sau se afla o cantitate de apa redusa. Aceasta constituie un element de constructie nestructural si are rolul de a egaliza o suprafata, de a aduce o structura, deja existenta, la un anumit nivel, fiind utilizata ca suport final pentru o alta pardoseala (parchet, gresie, mozaic, etc.).

Ca obiect de activitate, societatea noastra se ocupa cu turnarea șapelor, precum si cu realizarea tencuielilor mecanizate, fiind specializata in acest sens.

Echipa noastra realizeaza prepararea si pomparea șapei prin folosirea unor utilaje speciale, precum pompe diesel Brinkmann si pompe trifazice Imer. Nivelul suprafetei este obtinut cu ajutorul unui aparat laser, iar finisajul cu ajutorul elicopterului cu disc. Intrucat ne caracterizeaza profesionalismul, detinem generator propriu, pe care il putem transporta la locul lucrarii, contracost.

In ceea ce priveste imobilele structurate pe mai multe nivele, șapa mecanizata reprezinta cea mai buna metoda de efectuare a lucrarii, raportat la facilitatea pe care o confera tubul transportator ciment in turnarea șapei, dar si la omogenitatea amestecului obtinut prin intermediul pompei.

Putem afirma faptul ca șapa mecanizata reprezinta un progres tehnologic important, avand in vedere faptul ca majoritatea operatiunilor se efectueaza in mod mecanizat, spre deosebire de șapa de tip clasic, care presupune operatiuni efectuate manual si care, implicit, presupune un timp de lucru mai indelungat.

DE CE SA NE ALEGI?

In cei 20 de ani de activitate, societatea noastra a acumulat o vasta experianta in turnarea șapelor mecanizate, prin efectuarea de lucrari in ansambluri rezidentiale, industriale si comerciale. Calitatea serviciilor pe care le oferim este legata de totalitatea etapelor lucrarii, incepand de la utilizarea echipamentelor moderne, personalul calificat si pana la finalizarea la termen a proiectului.

 • Timp de executie rapid
 • Costuri reduse
 • Calitate ireprosabila
 • Elicopterizare
 • Izolare fonica si termica
 • Uscare uniforma
 • Nivel obtinut cu tehnologie laser

TIPURI DE ȘAPE

 • ȘAPĂ MECANIZATA CU ARMARE DISPERSA

  Acest tip de șapă are drept scop prevenirea fisurilor din pardoseala. Armarea dispersa este realizata prin folosirea fibrei de polipropilena. In momentul in care are loc turnarea acestui tip de șapă mecanizata, sunt fundamental necesare urmatoarele materiale: cimentul, nisipul, fibra de armare si apa.

 • ȘAPĂ PERLITICA USOARA 1100 (1100 KG/M3)

  Acest tip de șapă are ca element de baza "perlitul", care este un material natural, granular, de origine minerala. Șapa perlitica usoara este folosita cu succes, avand in vedere proprietatile excelente de termoizolare si fonoizolare ale perlitului. Șapa este rezistenta in ceea ce priveste asamblarea pardoselii de diferite tipuri (gresie, piatra etc.) ori lipirea prin flacasa sau cu adeziv a membranelor hidroizolante.

 • ȘAPĂ USOARA TERMOIZOLANTA PE BAZA DE PERLIT (600 KG/M3)

  Acest tip de șapă este utilizat in vederea termoizolarii constructiilor, avand rol de suport atat pentru pardoseala, cat si pentru membrane hidroizolante. Stratul de protectie de sapa densa pentru aplicarea pardoselii sau a membranei hidroizolante nu este necesar. Membrana hidroizolanta poate fi lipsita atat cu flacara, cat si cu adeziv.

 • Adresa:
  Bucuresti, Romania

Despre noi

Profesionalismul de care dam dovada este efectul respectarii clauzelor contractuale, precum si a lucrarilor pe care le-am executat cu succes, in termenul stabilit.

Serviciile noastre
 • Sapa mecanizata cu armare dispersa
 • Sapa perlitica usoara 1100 (1100 KG/M3)
 • Sapa usoara termoizolanta pe baza de perlit (600 KG/M3)
Social media
© Copyright 2017 Șape Mecanizate de webTailor